Nieuws

7 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kleuren en vormen

09-02-15 09:44

Kleuren en vormen

De roos is verkrijgbaar is verschillende kleuren. Rood, wit, geel, roze, paars, oranje. Maar ook tweekleurig of zelfs meerkleurig. Ze variëren van vorm; van groot tot klein en met een lange of korte steel. En elk jaar komen er weer een paar schitterende nieuwe soorten bij. We werken ook veel met rozen die uit Euqador komen. Het Equador boeket is erg gewild op bloemetje.nl omdat het een luxe mooie grote roos is met mooie warme en mooie pastel tinten. Ook natuurlijk mooi om te geven met Valentijns :)

Symboliek van de roos

De roos is de bloem met de meeste symbolische betekenissen. Zo heb je vast en zeker wel eens de liefde verklaard met rozen. Rode rozen zijn dan ook onlosmakelijk verbonden met de liefde.

Wist je dat niet alleen de rode, maar iedere kleur roos een eigen betekenis heeft?

  • Rood: liefde en respect
  • Wit: echte liefde, puur, waardigheid
  • Roze: geluk, dankbaarheid, zuiverheid
  • Oranje: verlangen, waardering, sympathie
  • Geel: intieme vriendschap, verbondenheid

Niet alleen de kleur, maar ook een combinatie van kleuren of andere bloemen hebben een betekenis. Een witte en rode roos samen spreken de wens uit om altijd samen te zijn. Ze geven eenheid en verbondenheid aan. Rozen in een boeketsymboliseren dankbaarheid en één roos in een groot boeket staat voor: ‘jij bent degene van wie ik hou, jij bent het voor mij!’. 

De hartvormige blaadjes verwijzen qua betekenis in de richting van liefde en vertrouwen. De doornen aan de roos geven aan dat het leven en de liefde niet altijd over rozen gaat en symboliseren de moeite die iemand bereid is te doen voor zijn liefje.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Nils Nees

Kerst

28-10-14 09:11

Kerst

Bij bloemetje.nl kunt u uw kerstpakket helemaal zelf samenstellen. Voor elk budget of idee is er een pakket dat goed bij u past. Van een kerstboeket voor uw relatie of personeel tot een uitgebreid kerstpakket.

Wilt u advies over de mogelijkheden Neem contact op met onze medewerkers. Telefonisch: (NL) (0) 30 6919560   of via
e-mailwelkom@bloemetje.nl Zij kunnen u een voorstel doen aan de hand van uw eisen en/of wensen. U kunt ook geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor een van de pakketten.!

Verder gaan we onze winkel weer omtoveren in de kerstsferen dit gaan we doen half november! Wil je je bedrijf ook in de kerstsfeer zetten? Nils komt graag langs voor allerlei leuken ideeën!

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Marije

Het is een van Nederlands belangrijkste exportproducten en we staan internationaal bekend om: bloemen. Zeg je Nederland, dan zeg je bloemen. De Keukenhof trekt bijna een miljoen bezoekers per jaar en de pauselijke zege met Pasen is jarenlang niet compleet geweest met 'Bedankt voor die bloemen'. Het is dus geen verrassing dat Nederland beschikt over de beste bloemstylisten ter wereld. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Nils Nees

Online bloemen bestellen maar helpen klanten ook graag offline!

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Nils Nees

Secretaressedag

17-04-14 19:33

Secretaressedag!!

U kunt elke dag een onvoorwaardelijk beroep doen op uw secretaresse. Secretaressedag is daarom een perfecte gelegenheid om daarvoor uw waardering te laten blijken. Liefst 78% van de cadeaus op Secretaressedag bestaat uit bloemen. Dat is vrolijk en kleurrijk! Zet uw secretaresse in het zonnetje met eenbloemetje! Bestel je bloemetje voor vandaag 15.00 uur en we bieden morgen het bloemetje aan!

Secretaressedag 2014 valt op 17 april

Secretaressedag 2015 valt op 16 april

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Nils Nees

De tulpen staan weer in de vazen!

Op zaterdag 19 januari 2013 werd op de Dam in Amsterdam de officiële aftrap van het tulpenseizoen gegeven. Met de Nationale Tulpendag wordt het tulpenseizoen officieel aangekondigd. Een jaarlijks terugkerend evenement op de derde zaterdag van januari. Hiermee word de consument erop geattendeerd dat de tulpen weer in de vazen staan.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Nils Nees

Een veilingdag op de veiling ziet er als volg uit: 

  1. Informatie van aanvoerders komt binnen via de elektronische aanvoerbrief (EAB).
  2. Vervoerders en aanvoerders (Kwekers) brengen hun bloemen en planten naar de veiling.
  3. Producten worden op stapelwagens of Deense Containers klaargezet voor veiling.
Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Nils Nees

7 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren