Moederdag word in Nederland altijd gevierd op de tweede zondag in mei. Dit jaar valt dat op zondag 13 mei. Even een dagje waarbij de moeders verwent worden met een ontbijtje, een mooie knutsel (wat toch altijd wel het leukste is), geen huishouden, maar ook een bloemetje mag niet gemist worden.

Het is altijd schattig dat we de dag van te voren kinderen krijgen, die een bloemetje komen kopen in de winkel. Maar ook de vaders zijn natuurlijk welkom 😉 In onze winkel hebben we verschillende boeketten klaar staan, maar we hebben ook mooie lavendel-, hortensia-, citroen-, pannenkoek-planten ingekocht! Te veel eigenlijk om op te noemen.

Net als vorig jaar hebben we zes auto’s die door heel Zeist rijden om alle bestellingen op zondag te bezorgen. Wil je een boeket bestellen buiten Zeist dan kan dat het beste via onze site!

We zijn nu al druk met de voorbereidingen. Onze binderij voor de bestellingen, gaat niet vanuit de winkel, maar zit in een pandje aan de Steynlaan. We hebben even wat meer ruimte nodig 🙂

Laten we alle moeders maar eens lekker in het zonnetje zetten met een bloemetje!

Een mooi moederdag cadeau is bv https://www.bloemetje.nl/product/boeket-marije/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.