Bloemen en planten kunnen letterlijk en figuurlijk net dat extra tintje geven aan uw bedrijf. Het maakt dat bezoekers zich meteen welkom voelen en met wat meer ‘groen’ wordt iedere werkomgeving prettiger.

Wij zorgen voor de planten of boeketten die bij uw bedrijf passen. Klassiek, kleurrijk, modern, gezellig, strak of gewoon een beetje gek; alles kan!

Tafeldecoratie, Woudschoten

Op de foto’s op deze pagina ziet u een decoratie van ons bij Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist. Woudschoten ligt gelegen in de bossen van Zeist, we proberen daar echt de sfeer van buiten naar binnen te halen. Wat wij erg belangrijk vinden om samen met het team van Woudschoten mee te brainstormen en nieuwe ideeën te creëren zodat het conferentiecentrum Woudschoten er altijd tip top uit ziet! Dus het contact, de klik met de klanten, vinden wij erg belangrijk.

Op het filmpje is te zien hoe Nils bij Woudschoten bezig is en hij wordt ondertussen geïnterviewd voor de nieuwe site van Woudschoten.

Tip: boek eens een weekendje weg in de bossen van Zeist bij Woudschoten. En kom dan natuurlijk even langs in onze winkel op de Slotlaan 195A.

Hans – Directeur Conferentie Woudschoten

‘Nils staat altijd voor ons klaar en maakt de mooiste decoraties. Of het nu iets kleins is of voor een groot project Nils komt altijd met mooie leuke ideeën!’

Wilt u ook een keer een afspraak met Nils om te brainstormen over uw bedrijf om meer sfeer te creëren? Neem contact op (030)6919560 of stuur een mail naar welkom@bloemetje.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.