De bekendste bloem die wordt gebruikt voor een bruidsboeket is toch wel de roos. De roos staat immers voor liefde. Er zijn wel meer dan 3000 soorten rozen. Wij gebruiken zelf veel de witte roos Avelanche. Het is een hele mooie sterke roos, gekweekt in Nederland die wij op de veiling in Ede inkopen. Los van de roos gebruiken wij ook altijd graag seizoens-bloemen in het bruidsboeket.

Welke bloemen zijn er in de lente?

De kleuren van de lente zie je eigenlijk als je naar buiten kijkt, grasgroen, geel en blauw. Maar we maken ook veel pastel kleurige bruidsboeketten. De ranonkel is een mooi lente bloemetje die in de kleuren wit, rose en geel zijn. Overige lentebloemen geschikt voor bruidsboeketten zijn de pioenroos, rozen, gerbera, vergeet me nietjes, seringen, tulpen, anemoon en de mooie sneeuwbal viburnum.

Zomerse bruidsboeketten!

Bij de zomer horen vrolijke zomerse kleuren en in de zomer is er ook van alles te krijgen wat betreft de bloemensoorten. Wat dacht je van mooi hortensia’s verwerkt in jouw bruidsboeket? Andere vrolijke bloemensoorten die geschikt zijn in bruidsboeketten zijn zonnebloemen, pioenrozen, trosrozen, calla, delphinium, lavendel.

In deze blog hopen we dat we je al wat inspiratie hebben gegeven maar in onze winkel kunnen we natuurlijk altijd persoonlijk advies geven!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.